fbpx

Atenție deținătorilor de fose septice, haznale sau ape reziduale!

Un produs revoluționar te ajută să scapi de vidanjare și mirosuri neplăcute fără costuri scumpe

Dacă vrei:

…atunci acesta este cel mai important produs pe care îl vei folosi de azi înainte.

Dar înainte de toate, trebuie să știi
că acest produs are un dezavantaj

Te rog să înțelegi că acest produs nu este pentru toată lumea. Majoritatea oamenilor se mulțumesc cu leacuri băbești sau produse obișnuite din comerț care nu curăță în totalitate fosele septice și alte acumulări. De obicei aceste produse sunt pe bază de enzime care doar lichefiază materia organică ca mai apoi să fie solidificată în filtrul de nisip sau mai rău, în curentul de circulație a apei.

Acest produs este doar pentru cei care vor o soluție completă și dovedită prin să curețe să curețe în totalitate fosa sau acumulările și să scape de mirosuri neplăcute fără să cheme camionul de vidanjare.

Deci dacă nu-ți pasă de folosirea celei mai bune soluții care există momentan pe piața din Romania, te rog SĂ NU IEI ACEST PRODUS. Chiar nu este pentru oricine.

Acestea fiind spuse, hai să-ți arăt exact despre ce este vorba.

Exact ce primești

Un produs revoluționar numit EcoTabs care te scapă de vidanjare și elimină complet mirosurile. Acest pachet înlocuiește necesitatea de a apela un camion de vidanjare care oricum nu te scapă de mirosuri.

În acest pachet se află 6 tablete și un sac cu „pulbere de șoc” care se pun direct în fosa septică sau în vasul de toaletă și tragi apa.

Produsele vor stimula rezervorul septic prin construirea unei colonii bacteriene care vor degrada efluenții reziduali și pentru a trata mirosurile.

O lună mai târziu apa din rezervorul septic va fi complet limpede vei scăpa de mirosurile neplăcute.

Mai mult, apa rezultată este benefică pentru natură. De exemplu, cei care nu au evacuare la rezervorul septic, pur și simplu o pompează și udă forile cu ea.

Odată pusă în fosa septică, tableta cade și se fixează în nămolul din partea de jos a tancului septic și începe să oxigeneze și să dezvolte miliarde de colonii de bacterii care curăță complet tancul septic de jos în sus.

La doar o săptămână veți vedea deja acțiunea produsului, iar după o lună rezervorul septic va fi curat și veți scăpa de mirosuri.

După acest treatment este recomandat să folosiți pachetele de întreținere pentru a menține fosa curată.

Și asta este doar începutul, pentru că:

Vezi în 3 minute cum funcționează EcoTabs

Gata cu camionul de vidanjare și mirosurile

Ai nevoie de ajutor? Sună la +40744594636 sau trimite email la contact@ecotabs.ro

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, This site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.

Legal

Utilizator

Help

Încep să tastezi pentru a vedea produsele pe care le căuți.
Shop
Sidebar
Favorite
0 items Cart
My account