fbpx

 H.G. nr. 714/2022 

Prin apariția H.G. nr. 714/2022 s-a stabilit obligativitatea ca autorităţile publice locale să înfiinţeze şi să întreţină un registru de evidenţă a sistemelor individuale adecvate de colectare şi epurare a apelor uzate dintr-o unitate administrativ-teritorială.

  • Drept urmare, atât persoanele fizice cât şi persoanele juridice care au pe proprietăţi astfel de sisteme individuale autorizate pentru colectarea şi epurarea apelor uzate (bazine de colectare, cum sunt fosele septice, toaletele cu bazine etc.), trebuie să depună, la Primăria , o cerere/declaraţie
  • Printre altele apare si obligatia ca toate sistemele individuale adecvate este obligatorie eliminarea nămolului de epurare din instalaţie, printr-o firmă acreditată de vidanjare.

Firma noastra are autorizatie de la mediu cu tratarea apei la beneficiar  ( vezi in parte de jos autorizatia de mediu )

Cu factura si cu tratament adecvat eliminati fara vidanjare fosa dumneavostra eliminind in acelasi timp si mirosurile .

Va recomandam sa aveti contract cu firma de vidanjare dar veti vidanja doar daca este cazul (ceea ce noi nu credem )

Costurile de intretinere pe an pentru o familie cu 2-3 persoane cu produsele noastre este sub 1 leu pe zi  ( vezi pachetul de intretinere 325 ron) 

Pastrati factura care va veni pe email si autorizatia de mediu  iar in fata organelor (primariei ,mediului  aveti o solutie corecta ,legala de tratare a fosei dumneavostra ) In primul rand dumneavostra veti fi multumit de solutia aleasa aplicarea produselor facandu-se in toaleta evitand tot felul de solutii incomode .

 Avantaje

-eliminarea mirosurilor

-eliminarea materiilor solide din  fosa dumneavostra

-eliminarea acelor “sapunuri” care cimenteaza fosa si drenurile si care va pun in situatia de a chema vidanja uneori si la 2 saptamani ( pt asta se aplica tratament special vezi pe magazin)

- pret per general mult mai mic

-eleganta in utilizarea produselor  

Coș

Sign in

No account yet?

Încep să tastezi pentru a vedea produsele pe care le căuți.
Shop
Favorite
0 items Cart
My account