Instructiuni

Dacă aveți pensiuni, restaurante, hoteluri, grădinițe, școli, spitale, primării, etc. sunați la 0770391790 pentru un dozaj corect.

  • Atenție! Acest produs trebuie folosit doar pentru scopul pentru care a fost produs.

  • A nu se utiliza înălbitori pe baza de clor, hipoclorit sau orice alte produse care conțin clor și biocide în concentrație mai mare de 5%. Detergenții de rufe (toți) și vase nu influențează negativ activitatea bacteriilor.

  • Produsul nu este toxic dar dacă este ingerat trebuie să vă adresați medicului. Fișa de securitate o găsiți pe www.ecotabs.ro. 

  • Vă rugăm să măsurați nivelul din fosă (cu o tijă) pentru a putea vedea rezultatele peste 1 lună. 

  • Bacteriile acționează de jos în sus așa că este posibil să vedeți în permanență o pojghiță de cațiva cm care se poate elimina agitând cu un băț la 2-3 săptămâni.

În viața reală întâlnim câteva situații și vă rugăm să aplicați tratamentul pentru situația în care vă regăsiți.

SITUAȚIA A – Dacă ați vidanjat recent sau fosa este nou cumparată luați Pachetul întreținere și aplicați o tabletă o dată la 1 lună (4-6 persoane), la 1 lună jumate (2-4 persoane) și 2 luni (1 -2 persoane).  

Vă rog să coroborați situația A cu informațiile din NOTA SUPLIMENTARĂ și să acționați ca atare.

SITUAȚIA B – Dacă nu ați vidanjat de peste 2 ani, aplicații Pachetul Putere indiferent că sunteți 2 sau 6 persoane în familie, apoi peste 1 lună când fosa se va goli ați ajuns în SITUAȚIA A (de mai sus) și continuați tratamentul ca în această situație.  

Pentru a eficientiza aceste produse la maxim vă rugăm să nu uitați să coroborați informațiile cu NOTA SUPLIMENTARĂ

NOTA SUPLIMENTARĂ (FOARTE IMPORTANTĂ)

Funcție de tipul de fosă  

În primul rând, indiferent ce aveți ca fosa: groapa betonată, nebetonată, fosa septică bicompartimentata sau tricompartimentată, trebuie să înțelegeți că apa care rezultă în urma procesului de tratare cu bacterii este o apă care poate fi deversată în canal, grădină, râu; întrucât va îndeplini normele NTPA-002 sau NTPA-001 (caută informații pe internet).

Acesta este un motiv pentru care nu mai aveți nevoie de vidanjare însă în foarte multe situații, trebuie să mai faceți mici construcții pentru a obține acest lucru.

Cazul în care fosa este o groapă betonată/nebetonată necompartimentată.

Trebuie să creați două compartimente cu o bucată de plastic (policarbonat) și să lăsați în partea de jos o distanță de aprox. 20 cm pe unde să circule apa în compartimentul al doilea. Acest al doilea compartiment va fi în permanență curat și de aici veți crea un supraplin (o gaura în beton în care veți introduce o țeavă) pe unde se va scurge apa în grădină, șanț, etc. 

Bacteriile se aruncă în primul compartiment unde se introduce Pachetul Activator pentru o familie de 2-4 persoane sau Pachetul Booster pentru 4-6 persoane. La început se introduce săculețul care este din celuloza el se topeste în contact cu apa (nu este din plastic) și 1 tabletă dacă este Pachetul Activator sau tabletă mare dacă este Pachetul Booster. La circa 4-7 zile se introduce și tableta a doua în cazul Pachetului Activator

Dacă sunteți în situația în care fosa dumneavoastră nu era betonata la bază și ani de zile apa s-a infiltrat în pământ prin baza fosei și/sau pereți iar acum se umple și vidanjarea este aproape lunară, atunci trebuie să cumpărați Pachetul Putere Desfundare Fose (Special pentru fose a căror drenare se făcea prin bază sau pereți) care conține un sac, o tabletă specială pentru grăsimi și 3 tablete mici pentru fosa septică.

Cum Aplicăm Pachet Putere Desfundare Fose

Se aruncă sacul tabletă de grăsimi (Mare) și 2 tablete mici de fosă în prima zi, apoi la 4-7 zile se aruncă și a treia tabletă. Procesul de desfundare poate să dureze până la 1 lună și jumătate. Întrucât este foarte dificil de identificat gradul de compactare din dren este posibil să nu funcționeze foarte bine nici după o lună și jumătate drept urmare va trebui continuat cu încă un pachet. După desfundare cumpărați pachetul de întreținere și aruncați o tabletă în toaletă o dată la 1 lună – 1 lună jumate (în funcție de numărul de persoane din familie) vezi Situația A.

Dacă sunteți în situația în care nu aveți acces la fosa septică și scoateți dumneavoastră apa cu o pompă lunar sau la 2 luni atunci folosiți Pachetul Activator pentru 2-4 persoane sau Pachetul Booster pentru 4-6 persoane. În acest caz, fundul este betonat și nu aveți ce să desfundați. Atenție, nu scoateți apa decât când bacteriile au acționat minim 3 săptămâni și nu o scoateți pe toată, lăsați o parte de apă pentru ca bacteriile să lucreze în continuare.

Pentru situația în care aveți fosa septică bicompartimentată sau tricompartimentată aruncați bacteriile în primul compartiment după același regulament ca mai sus la fosele simple, adică cumpărăți Pachetul Activator pentru 2-4 persoane sau Pachetul Booster 4-6 persoane. Dacă distanța fosei de casă este până la 15 metrii se pot arunca direct în toaletă și trage apa. Dacă distanța este mai mare se suplimentează cantitatea adică dacă aveați nevoie de Pachetul Activator veți cumpara Pachetul Booster și dacă aveați nevoie de Pachetul Booster o să cumpărăți Pachetul Putere. Este posibil ca în primele 2 săptămâni dacă aplicați în toaletă, cantitatea de reziduuri din fosa să crească (se golesc conductele).

Dacă aveți pensiuni, restaurante, hoteluri, grădinițe, școli, spitale, primării, etc. sunați la 0770391790 pentru un dozaj corect.

Eco-Tabs ™ este o tehnologie unică globală care combină 17 tulpini de bacterii aerobice , compuși de oxigenare și compuși de tamponare a pH-ului. Mecanismul unic de livrare al Eco-Tabs ™ asigură că procesele fundamentale ale defalcării aerobe bacteriene sunt inițiate de jos în sus. Beneficiile tehnologiei sunt predominante în ambele medii aerate și ne aerate, unde sunt asigurate îmbunătățiri notabile ale calității apei. În plus, Eco-Tabs ™ e capabili să găsească nămoluri reziduale și să descompună aerobic compușii organici, făcându-l o tehnologie cu adevărat unică pentru utilizarea în aplicațiile de  îndepărtare a nămolului

Eco-Tabs ™ se instaleaza în partea inferioară a volumului de apă pentru tratare și se dizolvă în timp eliberând compușii multifuncționali. Tabletele sunt concepute pentru a se dizolva încet prin utilizarea polimerilor naturali solubili în apă și a lianților sintetici de polimeri nepericulari. Toate ingredientele din tablete sunt sigure pentru mediul înconjurător și nu necesită nici o autorizație specială pentru a satisface cerințele efluentului sau pre-tratament.

Tabletele ridică nivelele de oxigen dizolvat pe tot parcursul volumului de apă în concentrații de până la 50% mai mult decât pot fi obținute cu aerare manuală. Eco-Tabs ™ va tampona volumul de apă și va neutraliza pH-ul, care, combinat cu concentrații mari de oxigen dizolvat, va duce la un mediu ideal pentru prospețirea celor 17 tulpini bacteriene diferite. Oxigenul eliberat reacționează imediat cu orice sulfură de hidrogen (și cu alți sulfuri, tioli și mercaptani) care creează sulfat de sodiu netoxic și diferite săruri ale sulfurilor organice.

Microdot Separation Technology ™ (MST) permite tabletelor să se încorporeze în stratul de nămol și să trateze de jos în sus, oferind astfel o soluție invazivă care va trata întregul volum de apă. Într-un sistem cu debit constant, o aplicare programată a Eco-Tabs ™ va elimina complet orice nămol, materie organică și alți compuși și va menține permanent un sistem sănătos.

• Reducerea cu 90% a cererii de oxigen biochimic (BOD) și a cererii de oxigen chimic (COD).

• Reducerea a 90% a hidrogenului sulfurat dizolvat (H2SO4) și a acidului sulfuric atmosferic (SO4)

• Reducerea în masă a reziduurilor Total Suspended Solids (TSS) și capacitatea de așezare mai mare

• Reducerea semnificativă a aerării mecanice și creșterea nivelului de oxigen dizolvat

• Reducerea masei până la eliminarea mirosurilor ofensive și reducerea în masă a nivelurilor de amoniac

• Eliminarea nămolului din iazuri

• Eliminarea spumei

• Reducerea în masă a capacului de grăsime.

 

Toate solutiile ,enzimele si bacteriile ce se gasesc pe piata si promit rezolvarea problemelor legate de fosele septice functioneaza dar o perioada scurta si au randament mic

De ce ? Deoarece nu au oxigen  …..

 Eco-Tabs ™ ESTE COMPANIA CARE A BREVETAT Microdot Separation Technology™ (MST) tehnologie care produce efervescente de oxigen in bazinul de deseuri sau separator de grasimi intretinand asfel procesul de initiere si dezvoltare a bacteriilor

O tableta mare produce in jur de 22 de litrii de oxigen

Eco-Tabs ™ oferă o soluție completă pentru rezervorul dvs. septic:

Un tratament de curățare, întreținere lunară și control al mirosurilor.
TRATAMENT DE CURATARE

Pachetul „VIDANJARE -FOSA SEPTICA ”
Un tratament intens bacterian și oxigen foarte concentrat este aplicat în rezervor în formă de tablete și sub formă de pulbere. Bacteriile mănâncă reziduurile ce intra in fosa septica lasand efluentul si rezervorul curat și eliminând astfel necesitatea de a apela la un camion vidanja.
  Oxigenul facilitează îndepărtarea mirosurilor.Dacă nu puteți accesa rezervorul dvs., aveti o opțiune de curățare care se poate face din interiorul locuintei de la un  vas de toaleta
.

 Aceste tablete trebuiesc puse  in interiorul vasului de toaleta  (si trageti apa)pentru a degrada noul efluent care ajunge. Cel mai bine este să începeți acest tratament după ce rezervorul a fost curățat cu tratamentul Vidanjare  -Fosa Septica .
Pentru o gospodărie cu 1 sau 2 persoane, 1 comprimat in vasul de la toaleta  la fiecare 6 săptămâni.
Pentru o gospodărie de 4 persoane, 1 comprimat in vasul de la toaleta fiecare lună.

Pentru mai mult de 4 persoane (pensiuni ,moteluri ) se aplica 2 tablete in vasul de toaleta la 4-6 saptamani .

Pentru info sunati !

Tratamentul nostru  șoc este folosit pentru a îndepărta acele mirosuri plictisitoare, care provin din rezervor sau scurgerile interne din casă.
Adesea, atunci când un  camion vidanja a curățat rezervorul, în urma acestuia au ramas  reziduuri , care de multe ori cauzează mirosuri urâte. Eco-tabsurile oxigenează rezervorul   , formând o stare anaerobă într-o stare aerobă, eliminând mirosul de ou stricat .
Mirosuri similare de la canalele de duș și chiuvetele de bucătărie pot fi tratate cu Shock / Powder.

La fel si tabletele pentru intretinere rezolva si problema mirosurilor .

INTR-UN GRAM  TABLETA  SAU PRAF  ECO -TABS SE GASESC  5.5 MILIARDE DE BACTERII  SUNT 17 TULPINI NONPATOGENE  UNA DINTRE ACESTE TULPINE ESTE PENTRU A ACTIONA ASUPRA HIDROGENULUI SULFURAT CARE GENEREAZA MIROSURILE